Димитър Пенев: Левски отиват там, откъдето ние се връщаме


Димитър Пенев: Левски отиват там, откъдето ние се връщаме

16987 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев изрази мнение, че Левски върви по стъпките на "червените" към фалит. Както е известно, "сините" изпаднаха във финансово затруднение, след като единият от бизнесите на техния благодетел беше национализиран. Освен това самият той е в ареста в ОАЕ и не може да помага на клуба както досега.

"Левски не мога да ги коментирам. Ние вече минахме по техните пътеки извън терена. Те накъдето отиват, ние оттам се връщаме. При нас сега има спокойствие, но като резултати има какво да се желае. Долу-горе в ЦСКА има изградено ядро, има колектив и по-опитни състезатели, което винаги е предимство", коментира Пенев пред "Тема спорт" преди дербито между двата отбора в събота.

"Времето ще е приятно за футбол, оттам всичко зависи от организацията в играта. По принцип, в дербито винаги казваме, че шансовете са 50 на 50, но нека да са 51 на 49 за ЦСКА", допълни легендата. А какво мисли за дербито и за бъдещето на Левски тяхната легенда Наско Сираков вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама
Реклама