Първите думи на Обертан след подновяването на договора


Първите думи на Обертан след подновяването на договора
Снимка: Официален сайт на Левски

3300 0

Габриел Обертан преподписа договора си Левски и даде интервю за клубната телевизия веднага след това. Френският ас ще радва феновете на тима още близо 3 години, като самият той обяви, че именно те, както идействията на ръководството в последните месеци, са му помогнали да вземе решението да парафира нов контракт с 26-кратните шампиони.

За новия договор

Чувствам се страхотно. Всички искахме аз да остана и нямаше колебание, че ще остана. Чувствам се много добре, щеше ми се да подпиша след победа, но за съжаление това не стана. Тепърва обаче ни чакат много хубави дни и моменти.

Реакцията на феновете след загубата от Лудогорец

Честно казано, не бях изненадан от реакцията на феновете, въпреки че загубихме. Познавам тази любов на феновете, те имаха тежко пътуваме, усетихме тяхната страст. Беше страхотен начинът, по който ни подкрепиха след края. Да, жалко е, че загубихме, но има много мачове до края на сезона.

Любимец на феновете

Феновете те карат да се бориш за всяка една топка и във всяка една минута. Понякога съм много фокусиран върху мача и не чувам какво скандират, но жена ми винаги ми казва какво са скандирали. Радвам се, че феновете са зад нас, независимо какво се случва. Нека феновете продължат да ни подкрепят - ние знаем какво трбва да правим и вярваме, че ще успеем.

За високата и постоянна форма

Обичам състезанията и предизвикателствата. Миналата година не изпълнихме целта си, а след това отпаднахме от Вадуц - огромно разочарование. Сега обаче имаме нов треньор, нов проект, нови играчи - има много качество в отбора, с играчи като Вашчук, Мариани и Виана. Това ме накара да остана. Имам страхотни взаимоотношения с всички и със собственика, играя постоянно, а парите не са водещи за мен. Аз съм на 29 и търся предизвикателство и постоянство. Искам да печеля купи, титли и да играя в Европа. Всеки един мач е предизвикателство.

Обичта на феновете към един чужденец

Футболните фенове нямат народност. Радвам се, че те виждат и усещат това, което правя за Левски. Щастлив съм, че ги радвам с изявите си.

Защо Обертан можеше вече да е напуснал Левски, ако Делио Роси беше останал, четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички