Вече и официално: Габриел Обертан в Левски до лятото на 2021 година


Вече и официално: Габриел Обертан в Левски до лятото на 2021 година
Снимка: Levski.bg

2719 0

Въпреки че Левски загуби от Лудогорец в сблъсък №1 на последния кръг от Първа лига, то "сините" фенове имат повод за празник в края на тази седмица. Вече и официално звездата и лидер на тима Габриел Обертан преподписа договора си с клуба и ще остане на стадион "Геогри Аспарухов".

Новината беше съобщена на клубния сайт, а още в петък Спас Русев разкри, че преговорите са финализирани и остава само офицалното обявяване на новината. Бившият играч на Манчестър Юнайтед ще остане в "сините" редици до лятото на 2021 година, като самият той неведнъж сподели, че се чувства отлично в Левски.

"Френският полузащитник на Левски Габриел Обертан преподписа своя договор с клуба. Халфът парафира преди минути своя нов контракт до 2021 година. Обертан дойде в Левски през юли 2017 година и бързо се превърна в основен играч. За „сините“ до момента е записал 48 мача, в които отбеляза три гола", написаха от Левски на клубния си сайт.

Въпреки че липсват голове от страна на Обертан, постепенно той се наложи като най-постоянният и най-креативният играч на Левски, като на моменти, особено под ръководството на Делио Роси, той беше единствената искра надежда на тима в нападение. Сега той е в постоянна роля на плеймейкър при Славиша Стоянович, като е получил свободна роля и може да играе навсякъде в нападението на "сините". Само преди няколко дни пък стана ясно, че Обертан е можел да си тръгне от Левски - причината за това четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички