Изненада: Делио Роси искал да изхвърли Обертан от Левски


Изненада: Делио Роси искал да изхвърли Обертан от Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

6060 0

В края на лятото Левски се раздели с Делио Роси след незадоволителни резултати със "сините". От тогава настроението в съблекалнята значително се подобри най-вече след идването на Славиша Стоянович.

В понеделник вечер в предаването "ГОЛ" водещият и журналист Томислав Русев разкри интересна информация относно престоя на Роси на "Герена". От думите му става ясно, че италианецът е искал да се радели с голямата звезда Габриел Обертан, но е размислил. "Делио Роси извика Обертан в Малта през зимата и му каза: "Аз на теб няма да разчитам, ти не ми харесваш. И на агента му да му търси отбор", заяви той.

Италианецът обаче разчиташе на Обертан и след зимната подготовка, като беше несменяем титуляр в неговата селекция. Освен това беше и един от малкото, които показаха константна форма до самия край на италианеца на стадион "Георги Аспарухов".

Обертан е голямата звезда на Левски и един от най-добрите играчи в Първа лига. Именно след негов силен удар "сините" спечелиха и дербито с ЦСКА, макар голът да бе и записан като автогол на Черниасускас. Изпълнението му вижте тук (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички