Пропускът на Филип Кръстев от дузпа е трети пореден такъв за Левски в Европа


Пропускът на Филип Кръстев от дузпа е трети пореден такъв за Левски в Европа
Снимка: Levski.bg

3479 0

Филип Кръстев успя да се реваншира на Левски като донесе победата за "сините" над Хамрун Спартанс буквално в последния възможен момент при гостуването си в Малта. Младият халф, обаче, пропиля много по-лесна наглед ситуация, като изпусна дузпа още в 11' на срещата. "Фуфу" успя да залъже вратаря, който се хвърли в обратния ъгъл, но топката се отби в страничната греда и това беляза трети пореден пропуск от наказателен удар на отбора от "Герена" в Европейските клубни турнири, напомня "Тема спорт".

През сезон 2018/19 грешник бе румънецът Серджиу Буш. Той не бе точен от бялата точка при домакинството на лихтенщайнския Вадуц (3:2) и това коства срамно отпадане от Лига Европа.

През 2013/14 Левски не успя да победи като домакин Иртиш Павлодар (0:0), а централният нападател Базил де Карвальо не вкара дузпа – тя бе отразена от вратаря. След това сините загубиха с 0:2 в Казахстан и пак бяха елиминирани.

Базил де Карвальо е и последният реализирал от бялата точка.

През сезон 2012/13 той бе точен в реванша срещу Сараево. Сините обаче отстъпиха с 1:3 в Босна и Херцеговина и отпаднаха.

Всъщност, Станимир Стоилов още преди е говорил за проблемите на Левски в завършващата фаза, като точно върху това намекна и след минималната победа над "спартанците", а ето какво още сподели наставникът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички