Билал Бари: Мнозина си мислеха, че ще е лесно, очаквам невероятна подкрепа на "Герена"


Билал Бари: Мнозина си мислеха, че ще е лесно, очаквам невероятна подкрепа на "Герена"
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2518 0

Нападателят на Левски Билал Бари говори след трудната победа срещу Хамрун Спартанс в квалфикациите за Лигата на конференциите. Той се оплака от лошите условия на терена в Малта, а за реванша на "Герена" заяви, че очаква невероятна подкрепа и много по-добър терен.

"Много труден двубой и много лош терен, на който играхме. Но това бе както за нас, така и за тях. Трябваше да опитваме да спечелим мача до последната секунда и го направихме", започна Билал Бари.

"Най-важното бе, че не позволихме на тях да отбележат. Създадохме няколко ситуации след дузпата и знаехме, че ще се борим и ще стигнем до успеха.

Бяхме подготвени за това, че мачът ще е труден. Мнозина си мислеха, че ще е лесно, но те се бориха, пресираха ни, опитваха се да ни накарат да се чувстваме дискомфортно. Те са доста добър отбор, няма как да ги подценим и не го направихме. Нашата цел е да побеждаваме всеки следващ опонент по този начин.

Нито една среща не е лесна. Да, теренът ще бъде по-добър със сигурност, подкрепата ще бъде невероятна, но това не прави мача по-лесен. Всеки двубой е труден и ние ще се борим да спечелим всичко възможно.

АЕК Ларнака или Партизан в плейофите? Не, ние все още не сме се класирали, за да играем с някой от тях, гледаме към реванша", завърши Бари.

А ето какво каза Станимир Стоилов след победата в Малта!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички