Промяна! Левски приема Айнтрахт Франкфурт на Националния стадион, ако отстрани Апоел Беер Шева


Промяна! Левски приема Айнтрахт Франкфурт на Националния стадион, ако отстрани Апоел Беер Шева
Снимка: Karolina Shuleyevska / LAP.bg

3606 0

Левски няма да приеме Айнтрахт Франкфурт на стадион „Георги Аспарухов“, ако се стигне до сблъсък между двата отбора в плейофа за груповата фаза на Лигата на конференциите. Управата на родния гранд е заявила официално УЕФА, че ако се класира за тази фаза, ще домакинства срещу германците на Националния стадион "Васил Левски“, съобщава „Спортал“.

„Сините“ обаче първо трябва отстранят Апоел Беер Шева в третия предварителен кръг на турнира. Късно снощи първата среща в Израел завърши 0:0.

Реваншът между Левски и Апоел е на 17-и август на стадион "Георги Аспарухов". Очаква се тогава на „Герена“ да ври и кипи и хората на Николай Костов да разчитат на подкрепата на своите верни фенове.

Постигнат ли своята цел да отстранят израелците, "сините" ще бъдат домакини на 24 август на носителя на Лига Европа за 2022 година на 42-хилядния "Васил Левски".

Любопитното в ситуацията е, че днес бе последният срок, в който от ръководството на Левски имаше възможност да обяви евентуална промяна на стадиона за плейофа, но това е било сторено официално още преди срещата в Беер Шева.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо ли ? Делегация на Айнтрахт Франкфурт дойде в София

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички