С едно условие: Левски пусна в продажба билетите за реванша с Апоел Беер Шева


С едно условие: Левски пусна в продажба билетите за реванша с Апоел Беер Шева
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3667 0

Левски официално пусна в продажба билетите за реванша с Апоел Беер Шева. До понеделник обаче ценните книжа ще се продават с една условност.

"Сините" дават на разположение 4 дни на своите картодържатели да се сдобият с пропуски преди всички останали. Те ще трябва да ги вземат от официалния магазин на клуба всеки ден от 10:00 ч. до 19:14 ч.

Останалите привърженици ще могат купят билетите си от вторник, 15-и август. Двубоят от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите е насрочен за четвъртък (17.08) от 20:00 часа.

Информацията от "Герена"

"Левскари,

от днес, 11 август в продажба са билетите за реванша от 3-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 – срещу „Апоел“ (Беер Шева). Мачът е на 17 август, четвъртък от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

От днес, 11 август до понеделник, 14 август включително, билети ще се продават ЕДИНСТВЕНО на притежателите на абонаментни карти за сезон 2023/2024. Пропуските ще са налични в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от от 10:00 до 19:14 часа. Срещу предоставяне на една абонаментна карта може да се закупи един билет за същия сектор, блок, ред и място на картата.

На 15 август, вторник, останалото количество билети се пускат в свободна продажба онлайн и в мрежата на Eventim", написаха "сините" в социалните мрежи.

Междувременно един от възпитаниците на Николай Костов получи признание след първия мач в Израел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички