Патрик-Габриел Галчев се закани на Апоел БШ: В София ще ги бием, фаворити сме


Патрик-Габриел Галчев се закани на Апоел БШ: В София ще ги бием, фаворити сме
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1501 0

Отборът на Левски кацна в София след нулевото равенство с Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите в първия мач между двата тима на израелска земя. Веднага пред медиите застана синия талант Патрик-Габриел Галчев, който е оптимист за реванша на "Герена".

Настроението в клуба

"Според мен никога не сме доволни на равенство, винаги сме искали да побеждаваме, не сме доволни, ако бяхме били щяхме да сме щастливи. Със сигурност имахме сто процентови ситуации, ударихме греда и съжаляваме, че не победихме. Според мен в София ще бием", започна Галчев.

Впечатленията от Апоел БШ

"Това е футболът, тези положения могат да натежат. Имаме големи шансове да ги отстраним и да продължим напред. Доста добър отбор е Апоел, неоспоримо е. Трябва да им отдадем заслуженото, не можем да ги подценяваме. Ще стане интересен мач в София".

Фаворит ли е Левски?

"Разбира се, в нашия дом сме. Както във всеки мач сме фаворити. Липсата на фенове се усеща. Имаше българи на стадиона и усетихме тяхната подкрепа, което е приятно. Според мен освен да атакуват друго няма какво да се промени, всичко ще е същото като мача в Израел", добави още футболистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Наско Сираков скрил оферта за основен играч на Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички