Прогноза за времето: Благодатен дъжд от пари ще се изсипе на "Герена"


Прогноза за времето: Благодатен дъжд от пари ще се изсипе на "Герена"
Снимка: Lap.bg

7492 0

Финансовите проблеми в Левски най-накрая са напът да приключат! Клубът е близо до подписването на голям спонсорски договор, а новината се очаква да бъде съобщена официално в следващите дни.

Във вчерашния (29.04.) ден "Топспорт" разпространи информацията, че "сините" са уредили нов спонсор и той ще бъде обявен в близките часове, а днес от "Gerena.bg" съобщиха, че Левски е много близо до това да уреди свежи средства от не един, а ДВА източника.

Медията допълва, че новината ще бъде съобщена от ръководството на клуба още в началото на следващата седмица, но не назовава кои са фирмите или хората, които ще се притекат на помощ на 107-годишния клуб в този толкова труден момент, а само, че в тяхна компания е добре познатият на футболна България Благой Георгиев.

Според "Gerena.bg" още с влизането на договорите в сила Левски ще започне ударно разплащане на задълженията си, а Павел Колев вече е успокоил футболистите и персонала на "Герена", че съвсем скоро ще получат всичко, което им се дължи.

В последните няколко дена общо четирима чужденци разтрогнаха договорите си с Левски и ако не получат дължимите им суми, те могат да заведат дела срещу клуба и така да утежнят още повече положението на стадион "Георги Аспарухов".

Сега надеждите на всички в "синия" клуб са, че дългоочакваните новини са напът да бъдат обявени и Левски най-накрая ще може да започне да диша по-спойкойно и да започне да мисли за следващия сезон в Първа лига. Очакваше се Наско Сираков да говори пред "синята" общественост още вчера или днес, но вероятно все още има детайли за изчистване около спонсорските договори и той ще обяви новината тогава, когато всичко е готово на 100%!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички