Левски с обръщение, Славиша Стоянович може скоро и да не води играчите?


Левски с обръщение, Славиша Стоянович може скоро и да не води играчите?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

4235 0

От Левски излязоха с обръщение на официалния си сайт относно случващото се с наставника на тима Славиша Стоянович, който премина през коронавируса. "Сините" информират, че в събота, 1 май, 14-дневната му карантина приключва и той ще прегледан от медицински екип, след което ще се реши как да продължи възстановяването му. Всички в клуба се надяват всичко да е наред и специалистът да тренира футболистите възможно най-скоро.

"Левскари,

Във връзка с появилите се информации относно състоянието на старши треньора на „ПФК Левски“ Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че г-н Стоянович е в задължителна 14-дневна карантина след изписването му от Военно-медицинска академия, която приключва на 1май, събота.

След това му предстои обстоен контролен преглед от медицинския екип, който се грижеше за него във Военно-медицинска академия. Въз основа на резултите от прегледа ще бъде преценено как да продължи възстановяването на г-н Стоянович.

Всички в „ПФК Левски“ изказваме своята благодарност и признателност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възстанови бързо и да се завърне сред нас!".

Междувременно още един нов гледа към изхода в Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички