Проблем пред Левски: Титуляр е под въпрос за Локомотив София, други двама се завръщат


Проблем пред Левски: Титуляр е под въпрос за Локомотив София, други двама се завръщат
Снимка: Levski.bg

2692 0

Треньорът на Левски - Николай Костов, е изправен пред проблем преди предстоящата визита на Локомотив София. Един от основните му футболисти е под въпрос за двубоя.

Какво предстои?

"Сините" гостуват на столичните "железничари" в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Той ще се състои в понеделник (27.11) от 17:30 часа. Все още не е ясно дали Кристиан Димитров ще отсъства, или ще е на разположение от първата минута за Костов.

Кой е и кой не е готов?

Централният бранител се контузи по време на паузата за националните отбори. Към момента на "Герена" нямат яснота относно това дали той ще се възстанови напълно до срещата с "червено-черните", пише "Тема Спорт".

"Сините" все пак ще могат да разчитат на други двама в отбрана - Хосе Кордоба и Жереми Петрис. Първият записа 2 пълни мача със своята родина Панама - победи с 3:0 и 3:1 над Коста Рика през паузата. Той вече е в София, където в петък подновява занимания със съотборниците си. 

Петрис от своя страна изтърпя наказанието си от 1 мач при успеха на тима с 3:1 над Дунав за Купата на България. Очаква се той да стартира като титуляр срещу Локомотив София.

Междувременно друг ключов футболист на столичния гранд е пред завръщане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички