Георги Градев: Сираков зае правилната позиция късно, случващото се с Левски тежи на съвестта му


Георги Градев: Сираков зае правилната позиция късно, случващото се с Левски тежи на съвестта му
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

1765 0

Юристът Георги Градев коментира подкрепата на Наско Сираков към Борислав Михайлов в последния Конгрес за избор на шеф на БФС. Според него тогава той е сбъркал и късно е заел правилната позиция. Припомняме, че след протестите на фенове Сираков също призова Михайлов да подаде оставка.

Променена позиция, но късно

"Наско Сираков зае правилна политическа позиция, но, за съжаление, късно. Ако я беше заел преди 4 години, когато идваше и се подмазваше на Стилиян Петров през цялото време на конгреса през октомври 2021 г., ако тогава беше гласувал по съвест, сега вече нямаше да се занимаваме", каза Градев пред bTV.

"Разбирам го, че му е приятел. Но това, което се случва в последните години, особено с неговия клуб - Левски, тежи на неговата съвест. Тогава феновете го предупредиха с декларация преди конгреса да не гласува за Михайлов. Не ги послуша... Можем да кажем, че бяха прави, а той - не.", коментира Градев, който по-рано дори заяви, че Михайлов може да бъде арестуван.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички