Представители на ПАОК в София за Уелтън и Кордоба


Представители на ПАОК в София за Уелтън и Кордоба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2969 0

Представители на гръцкия гранд ПАОК са наблюдавали победата на Левски над Хебър с 4:0 в събота. Те са следели подробно действията на Хосе Кордоба и Уелтън срещу "зелените", пише "Тема спорт". Двамата започнаха като титуляри за сините, като централният защитник престоя на терена през целия двубой, докато бразилецът бе заменен малко преди края на срещата.

За интерес на "двуглавите орли" към двамата играчи на столичани се заговори след успеха на Левски над ПАОК във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Медиите в южната ни съседка заговориха за предстояща сделка със сините за поне един от двамата играчи, а в събота скаути на солунския тим са били на стадион "Георги Аспарухов".

Въпреки че Кордоба нямаше много работа, а Уелтън не успя да реализира попадение, емисарите на гръцкия отбор са останали доволни от видяното от двамата.

До края на трансферния прозорец Левски по всяка вероятност ще продаде един от основните си футболисти. Сериозен интерес има както към Хосе Кордоба и Уелтън, така и към Ноа Сонко Сундберг. От "Герена" признаха, че са получавали оферти за играчи, но те не са удовлетворявали финансовите претенции на клуба. Сините желаят да получат за някой от основните си футболисти над един милион евро, съобщават още от изданието.

Вижте още: Юноша на Левски ще кара проби в Нидерландия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички