Отбор от Суперлигата на Турция пожела защитник на Левски


Отбор от Суперлигата на Турция пожела защитник на Левски
Снимка: Levski.bg

3078 0

Поредна оферта бе отправена към ръководството на Левски за някои от най-изявените титуляри в отбора. Този път става въпрос за централния защитник - Ноа Сонко Сундберг. "Тема спорт" съобщава, че турски тим от Суперлигата е изпратил предложение за на гамбийския национал в размер на 700 000 евро. Офертата е била отхвърлена от шефовете на "Герена", като се споменава, че те търсят най-малко 1 милион евро за бранителя. 

Сундберг е най-стабилният играч в сърцето на "синята" защита от началото на сезона, като до момента има 6 от 6 изиграни мача в България и Европа. Роденият в шведската столица Стокхолм бранител бе първото попълнение за сините през зимата. Той дойде от Йостерсунд със свободен трансфер, а сега сините могат да спечелят значителна сума от трансфера му. През януари той се представи на ниво и в Купата на африканските нации, където с Гамбия достигна до четвъртфиналите на надпреварата.

По-рано се появиха информации, че ПАОК са отправили оферта за Велтон и Хосе Кордоба. Левски отстрани гръцкия гранд във втория квалификационен кръг на ЛК, а от двуглавите орли са останали впечатлени от двамата. На "Герена" беше пристигнала оферта за бразилеца и от турски клуб, но тя също бе отхвърлена. Апетити към панамския национал има още от Испания и унгарския шампион Ференцварош.

Левски ще почне да продава, ако не успее да се класира за групите на Лига на конференциите, това обяви и Станимир Стоилов неколкократно. За момента, Сонко-Сундберг е основен защитник за "сините" и определено старши-треньора ще иска да го има на разположение за евентуален нов поход в Европа. 

Вижте още: Левски обмисля отлагане на мача с Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички