Предлагат словак на Левски


Предлагат словак на Левски
Снимка: levski.bg

961 0

Словашкият футболист на Пирин Благоевград Кристиян Кощърна е бил предложен на Левски. 23-годишният играч направи силен сезон при орлетата, като той участва в 31 шампионатни двубоя и поддържаше високо ниво.

Любопитното е, че през есента Кристиян бе ползван от благоевградчани като ляв бек. През пролетта обаче Милен Радуканов смени позицията му и го пускаше като десен халф. Кощърна пристигна в Благоевград от австрийския Парндорф. Преди това три години той е бил част от академията на английския Уулвърхемптън, информира "Темс спорт".

Сините се нуждаят от десен бек И ако се спрат на Кощьрна, то те могат да го ползват именно като такъв. Сините са доста активни на трансферния пазар. Те вече подписаха с нападателя Жуниор Мапуку, който напусна Берое. Освен това успяха да договорят и румънския таран Серджиу Буш. Очаква се до десетина дни Левски да си осигури още няколко футболисти. Сред набелязаните са офанзивният халф Антонио Вутов, левият бек Иван Горанов, както и полузащитниците на Септември (София) Иван Тилев и Здравко Димитров.

През пролетта Вутов играе като преотстъпен от италианския Удинезе в Ботев Пловдив. Горанов пък е собственост на Локо Пд, но се очаква да се раздели с железничарите и да премине на „Герена" като свободен агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички