Позабравен българин, привлечен от Станимир Стоилов, се връща за Левски: Титуляр за 1-ви път от година?


Позабравен българин, привлечен от Станимир Стоилов, се връща за Левски: Титуляр за 1-ви път от година?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

16723 0

Позабравен български бранител по всяка вероятност ще бъде титуляр за Левски в следващия двубой от българската Първа лига. Става въпрос за Кристиан Димитров, който бе привлечен, докато Станимир Стоилов бе начело на "сините".

Сега се очаква бившият играч на Ботев Пловдив да бъде титуляр за първи път за Левски, съобщават колегите от dsport. Това е провокирано от контузията на Хосе Кордоба и от факта, че Келиан ван дер Каап е наказан за сблъсъка с Локомотив Пловдив.

Димитров се присъедини към "сините" през зимния трансферен прозорец. Записа едни 90 минути, но в приятелската среща със Септември София. Извън това се е появил в четири официални мача на Левски, но сборът му игрови минути дори не надвишава 10, тъй като винаги е влизал в заключителните моменти.

Преди това той бе твърда резерва и в Хайдук Сплит. Последният му мач като титуляр е с екипа на ЧФР Клуж и е от 22.05.2022 година. Тогава дори съумява да се разпише, но отборът му губи от Стяуа с 1:3.

Последната кампания, в която Димитров играеше редовно, бе 2020/21, когато бе важна част от Хайдук Сплит. 

Друг български футболист, който бе взет от Левски при Мъри Стоилов - Георги Миланов, пък може да се озове обратно при "сините". Вижте от какво зависи завръщането на Георги Миланов в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички