Откриха го! Следващият треньор на Левски ще е дясната ръка на Унай Емери?


Откриха го! Следващият треньор на Левски ще е дясната ръка на Унай Емери?
Снимка: Guliver/GettyImages

18279 0

Ръководството на Левски вече е избрало следващия треньор на тима. Той е испанец и е от списъка с имена, които агентът Лъчезар Танев е предложил на клуба, твърди "Мач Телеграф". Той е дългогодишна дясна ръка на Унай Емери и се казва Хуан Карлос Карседо.

Свободен ли е набелязаният?

Желанието на "сините" беше да докарат за заместник на Станимир Стоилов сериозно име с визитка. Затова са се спрели на испанеца, който в момента е свободен, но има сериозен стаж не само в родината си, но и в Европа.

Какъв опит има?

Доскоро Карседо бе неразделна част от екипа на Унай Емери, с когото работи в Алмерия, Валенсия, Спартак Москва, Севиля, ПСЖ и Арсенал. Едва след като екипът бе уволнен от английския гранд, той започва самостоятелна кариера.

Испанецът е застанал начело на Ибиса, който извежда до историческа първа промоция в Сегунда дивисион. Така получава договор до края на 2023 г., но не го изпълнява, тъй като е уволнен в края на 2021-ва. Причината е серия от шест мача без победа.

Къде работи за последно?

След това Карседо застава начело на Реал Сарагоса, но след 15 мача бившият клуб на Наско Сираков се разделя с него след само 4 победи в 15 мача и отрицателна голова разлика. Ето какъв иска Наско Сираков да бъде новият треньор на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички