Георги Миланов пред завръщане в Левски, ето от какво зависи


Георги Миланов пред завръщане в Левски, ето от какво зависи
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

4997 0

Левски е готов да си върне една от основните фигури в отбора от миналия сезон. Ръководството на "сините" е провело разговор с Георги Миланов за завръщане на "Герена".

През зимата бившият национал предмина в клуба от ОАЕ Ал Дафра, а в договора му имаше клауза, че ако тимът изпадне от елита, ще може да напусне като свободен агент. Точно и това се случи. Миланов неведнъж е споделял, че се надява един ден отново да облече синята фланелка.

Получил е малка отсрочка от Левски за завръщането си

Георги Миланов е дал съгласието си, но е помолил за малко отсрочка, пише "Тема спорт". Първото му желание е да си намери отбор в чужбина, който да му предложи висока заплата. Целта пред Миланов е да си намери нов отбор в чужбина, като не е изключено да се завърне и в ОАЕ, където да получава високо възнаграждение, но ако не успее, ще се завърне в Левски.

31-годишният футболист подписа със "сините" през лятото на 2021 година за една година като свободен агент.  Той бързо се превърна в основна фигура за отбора на Станимир Стоилов, като помогна за спечелването на Купата на България.  С екипа на Левски полузащитникът изигра 52 двубоя във всички турнири, в които вкара осем попадения. В неделя Миланов бе на трибуните на стадиона в Бистрица, за да подкрепи бившите си съотборници срещу ЦСКА 1948. От Левски са в търсене и на нов наставник като се спряга наставник, който е бил дясната ръка на Унай Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички