Потвърдено? Васил Божков се завръща, чака само едно


Потвърдено? Васил Божков се завръща, чака само едно
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

32951 0

Един от най-сериозните дългове на Левски е към Васил Божков. Именно с българския бизнесмен е свързана любопитна новина от последните часове. След дълги месеци на престой в Дубай се появи информация, че той се завръща в България.

Завръщането на Васил Божков в България - потвърдени и непотвърдени версии

Въпросното завръщане дори бе потвърдено от колегите от OffNews. Те се позовават на свои източници от границата, като споделиха, че той ще пристигне у нас от Гърция, вероятно "до часове". Местният "Струма" също публикува информация за посрещачи от охраната на съдебната власт.

Заместник-министърът на правосъдието Емил Дечев обаче сподели събота (10.06) сутрин: "Никой не се е обръщал към главна дирекция "Охрана" за осигуряване на охрана на Васил Божков на ГКПП "Кулата".

Така въпреки че от границата са потвърдили за подобно нещо, то не бе затвърдено и от заместник-министъра на страната. НО! Появи се и друга информация, според която Божков в действителност се завръща (отново потвърдена пред колегите, и то от източници в службите), но изчаква едно нещо.

Според "Блиц", който се позовава директно на свои източници в службите, Васил Божков всъщност чака да паднат някои от 19-те тежки обвинения, които има повдигнати срещу него. Първоначалната информация, че ще стане защитен свидетел пък е определена като "много преувеличена".

Припомняме, че през януари 2020 година хазартният бос напусна България и избяга в Дубай, за да не бъде задържан. На 16 май през тази година пък Божков сподели, че е готов да се върне в България. Има информации, че последните 3 месеца не е бил в Дубай, а в някои европейски държави, а в това число и на гръцкия остров Миконос, където има луксозна вила с площадка за кацане на хеликоптер.

Може ли завръщането на Божков в България да повлияе на Левски?

На няколко пъти бе затвърдено, че той не иска от Левски да му бъде изплатен дълга. Предстои да видим дали ще има промяна в тази му нагласа, ако се завърне у нас. Неотдавна Васил Божков бе поставил условие пред Левски, за да не си иска парите - насочено към Тити Папазов и Наско Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички