Пострадалият Христофор Хубчев: Не сме п***и, срам ме е от тези уж левскари


Пострадалият Христофор Хубчев: Не сме п***и, срам ме е от тези уж левскари
Снимка: Официална фейсбук страница на Пирин Благоевград

8699 0

Въпреки жестоката криза, в която изпадна Пирин след напускането на собственика на клуба, "орлетата" се държаха геройски и измъкнаха точка на Левски в мач от 20-ия кръг на Първа лига.

Благоевградчани се бориха похвално, но успехът над родния гранд не дойде без жертви. Защитникът на тима Христофор Хубчев получи много тежка контузия. Бившият футболист на "сините" е с 3 пукнати ребра и травма в белия дроб след сблъскване с противников играч. 

Самият той бе крайно разочарован и гневен след случилото се. В социалните мрежи той сподели остро мнение по повода срещу ръководството на столичани, главния съдия Драгомир Драганов и всички, замесени в случката. 

Ето какво написа Хубчев в своя Фейсбук профил:

„Първо искам да Благодаря на всички, които ми писаха и обадиха! Но не мога да не си изразя мнението вече в тази ситуация! Първо искам да кажа аз съм повече ЛЕВСКАР от почти всички които са в ЛЕВСКИ! Безпорно с най-добрата публика и колко да са ме псували днес или като играя срещу Левски, аз не го приемам лично, защото за тях Левски е най-важно. Обадиха ми се хора от най-различни отбори и футболисти, и треньори, и т.н, но явно за шефовете на Левски това да попиташ един бивш играч на отбора как си, е така от човещина, им е под нивото.... Явно им е по-важно да се оправдаят с нещо като време, терен или нещо др. Не разбирам, защо като Левски са по-добрия отбор, не се свири чист фал (все пак съм с 3 счупени ребра), Драганов заповядай да ти дадем скенера ....и най-срамното - аз съм израстнал на Герена и помня, че са ни учили на спортменство! Това да продължиш да играеш докато лежи играч на др отбор, видимо с проблем не един път в мача, защото ние не сме П..ки в нашия малък отбор ... Срам ме е от тези уж Левскари, които гледат само себе си и съм сигурен ,че не им пука за Левски"!

Ето как протече двубоят между "сините" и "орлетата"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички