Попов: "Синята" титла не е налудничава идея, парите не са водещи във футбола


Попов: "Синята" титла не е налудничава идея, парите не са водещи във футбола
Снимка: Levski.bg

1945 0

Най-опитният футболист в състава на Левски - Ивелин Попов, сподели, че в тима се чувстват готови за новия сезон след проведения лагер в Правец. Халфът заяви, че идеята да се мисли за "синя" титла не е налудничава, а има своето основание.

"Чувстваме се готови. Както аз, така и целият отбор. Мисля, че оценката за условията и за работата, която извършихме, е добра. Най-важен е резултатът за един отбор. Направили сме подготовка, за да имаме резултати. При толкова кратка пауза не е от голямо значение къде ще се подготвяш. Условията тук са много добри.

Има всичко необходимо за провеждането на един доста добър лагер. Първите три съперници бяха отбори от България, но в последната проверка се видя срещу един доста силен, солиден отбор, че бяхме по-добри на терена", каза Попов пред "Дарик радио".

"Знаете, че невинаги във футбола водещи са парите. Най-важното е сърцето, желанието. Когато абсолютно всички в клуба сме едно цяло, заедно с нашите привърженици, никои пари на света не могат да се преборят с тази енергия.

Ние сме наясно, че първите мачове винаги са много важни за атмосферата в клуба, да има еуфория и вяра в нашите привърженици, за да се случат нещата. Идеята не е налудничава, това е целта. Всички излизаме и аз съм убеден и вярвам, че може да се случи", отсече 35-годишният футболист.

Халфът заяви, че в клуба заплатите се плащат изрядно, а в Правец са имали отлични условия за подготовка.

"Мисля, че в момента в Левски са събрани хора, които осъзнават в какъв клуб са и не най-важното нещо са финансите. От друга страна, виждаме хората, които идват и дават мило и драго, купуват си карти, фланелки, идват на мачовете, даряват. Длъжни сме да оценим това.

Познавам много от моите приятели, които са левскари. Работят за нормални заплати, а дават мило и драго. Заделят от залъка си Левски да съществува. Тази любов я има и към нас футболистите и трябва да се отблагодарим. Аз съм съгласен, че невинаги ще се побеждава, невинаги можеш да играеш страхотно. Хората винаги оценяват, когато излизаш и се раздаваш на 100%. Гориш в играта и даваш всичко за емблемата на Левски", каза още Попов. А ето какво каза той за европейските мачове на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички