Левски не може да се раздели с нежелан заради заплатата


Левски не може да се раздели с нежелан заради заплатата
Снимка: Levski.bg

3210 0

Левски иска да се раздели с Нейтър Олдър, но това се оказало, че не е никак лесна задача. Халфът, който е роден в Нидерландия, отново е част от първия отбор на "сините" и тренира заедно с останалите в Правец.

Заплатата - големият отбор

Причината е, че има много кандидати, които да го вземат под наем, но нито един от тях не иска да поеме заплатата му или поне част от нея, пише "Мач телеграф". Имаше информации, че е искан от Спортист от Своге, но този вариант пропадна именно заради парите. Правят се опити той да бъде продаден в чужбина, но на този етап нямат резултат. Затова и "сините" са го привикали от втория отбор, за да преценят дали има начин, по който да е полезен.

 Олдър бе взет през миналото лято с идеята да се обиграва във втория тим на Левски, който се състезава в Трета лига. Оказа се обаче, че няма право да бъде ползван там и бе пратен под наем в Спартак Вн, където обаче бе почти незабележим. Допълва се, че на "Герена" не са получили изгодна оферта и за останалите си играчи, които се смяташе. Междувременно от Левски работят върху задържането на двама от основните си играчи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички