"Играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени" - Попов сподели какво очаква от Левски в Европа


"Играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени" - Попов сподели какво очаква от Левски в Европа
Снимка: facebook / levskiofficial

3424 0

Един от лидерите в Левски Ивелин Попов сподели, че е доволен от победата и контролата срещу Марица Пловдив. С нея "сините" са 3 от 3 от приятелските срещи, като според него работата, която се върши с новия треньор Николай Костов е "наистина хубава".

"Отборът има наистина голям потенциал"

Според него контролата е била полезна за отбора, с малко по-висока интензивност, отколкото на тренировки. "Хубавото е, че головете, които отбелязахме ги тренираме всеки ден и мисля, че се получиха нещата. Работим всеки ден двуразово и мисля, че ще изглеждаме добре за първите мачове. Работата на футболисти и треньори се съди по резултатите. Надявам се да имаме добри резултати, защото вършим наистина хубава работа", каза още той.

Попето допълни, че все свикват с новия треньор, но са длъжни да се съобразяват с изискванията. "Аз още миналата година казах, че отборът наистина голям потенциал. От ръководството зависи дали ще се привличат нови футболисти или не, но като потенциал и качества сме в тройката. Дай Боже някой да направи трансфер в Европа и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в друг футболист, но това е политика на клуба“, заяви още Попето.

Очакванията за Европа и ще се завърне ли Георги Миланов

"Всеки ден се чувам с Георги Миланов, надявам се да се върне. Той е левскар и няма да отиде на друго място в България", допълни Попов. Както е известно се водят преговори за завръщането му и скоро трябва да има окончателен отговор.

"Наистина няма слаби отбори в Европа, играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени. Дано да преодолеем повече европейски съперници, за да има по-голяма увереност в клуба и повече финанси. Дано да погасят дълговете и да радваме феновете". По-рано се появи информация, че лично Наско Сираков се е заел с убеждаването на Георги Миланов да се завърне в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички