Попов: Левски може да победи всеки, доказахме го в Европа със силни мачове


Попов: Левски може да победи всеки, доказахме го в Европа със силни мачове
Снимка: Levski.bg

2805 0

Един от лидерите в Левски - Ивелин Попов, говори в дните преди началото на сезон 2023/24 в Първа лига пред "Дарик Радио". 

Родният колос стартира с домакинство на ЦСКА 1948 в събота от 18:45 часа. Бившият роден национал е категоричен, че той и съотборниците му са готови за новия сезон и дългоочакваните битки в Европа.

Той смята, че за "сините" с най-голям приоритет са мачовете в европейските клубни турнири, в които през миналия сезон отстраниха ПАОК още във втория квалификационен кръг.

Мнението на Попов

"Ние изцяло сме концентрирани за първия мач. С който и да се паднем, хората, които се занимават с това нещо, ще проучат отбора. Ще ни запознаят със силните и слабите страни на съперника. Най-важното за Левски винаги са били европейските мачове. Там е истината, там показваш на какво ниво си, как си, как си се подготвил. Европейските мачове носят дивиденти в касата на клуба. Важно е за нас. Когато отстраниш съперник в Европа, самочувствието е по друг начин, виждаш плодовете от работата, която си свършил и сцена за нашите млади футболисти, които искат да се развиват и да развиват в чужбина.

На Левски никога не могат да се поставят ограничения. Левски може да излезе и да победи абсолютно всеки съперник. Миналата година го доказа в Европа с много силни мачове. Ограничения няма. Отборът се познава наистина много добре. Вече една година работим заедно. Преди това момчетата са заедно от две години. Нещата са стиковани и дори понякога можем да се намерим със затворени очи на терена", обясни опитният футболист.

Вижте колко може да спечели Левски от Лига на конференциите този сезон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички