Лошо: Водещ играч на Левски пропуска реванша с Лудогорец за Купата


Лошо: Водещ играч на Левски пропуска реванша с Лудогорец за Купата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1533 0

Неприятна новина застигна наказания треньор на Левски Станимир Стоилов. Той няма да може да разчита на един от най-силните си футболисти за следващия мач на тима заради натрупани жълти картони.

Става дума за атакуващия полузащитник Илиян Стефанов, който в мача с ЦСКА (0:0 към 65') си изкара пети жълт картон за сезона и ще пропусне следващия двубой на своя тим. Той бе наказан за нарушение в 52-ата минута на дербито.

Големият проблем е, че следващият мач на "сините" е изключително важен. Това е реваншът за Купата на България срещу Лудогорец. В първия полуфинал столичани победиха с 3:2 в Разград.

Реваншът в София ще се проведе на 22 април от 19,00 часа. Отсъствието на Стефанов ще бъде нов удар за Стоилов, който поне ще може да води тима си срещу Лудогорец, тъй като наказанието му е за 1 мач.

23-годишният халф не е единственият, който бе застрашен да пропъсне следващия мач на Левски. Нападателят Марин Петков също има 4 жълти картона до момента. А ето кои футболисти на ЦСКА са заплашени да пропуснат реванша със Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички