Помощник - треньорът на Шкупи се закани на Левски: Не сме дошли на екскурзия в София


Помощник - треньорът на Шкупи се закани на Левски: Не сме дошли на екскурзия в София
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

12560 0

Помощник-треньорът на Шкупи - Февзи Лаич, говори на официлна пресконференция преди реванша с Левски от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двата тима ще изиграят втория рунд помежду си утре, от 20 часа, на стадион „Георги Аспарухов“.

Той призна, че техните фенове ще им липсват на „Герена“. Специалистът подчерта, че севорномакедонците не са дошли на екскурзия в София, въпреки че загубиха първата среща с 0:2 в Скопие.

ОЧАКВАНИЯТА НА СПЕЦИАЛИСТА

„Малко сме закъснели, но се радвам, че сме тук. Не е лесно да играем след първия мач, който загубихме с 2:0 у дома. Не сме дошли тук на екскурзия.Ще направим всичко възможно да се представим добре. Идваме с идеи. Видял съм доста във футбола, играл съм, този резултат не е приятен за нас, но ние ще направим всичко, за да го преодолеем и да защитим името на Шкупи и Македония“, започна Арслан.

Ние идвахме преди две седмици и гледахме мач на живо, знаем каква е атмосферата. Играли сме и в други държави. Ще бъде хубаво да играем пред тази публика“, каза специалистът за атмосферата на „Герена“.

ИНЦИДЕНТИТЕ В СКОПИЕ И ЛИПСАТА НА СЕВЕРНОМАКЕДОНСКИ ФЕНОВЕ В СОФИЯ

„Разбрахме, че много лоши неща са се случили в Скопи. Това не е добре. Не желаем такива неща да се случват във футбола. Аз мисля, че това е решение, което е правилно, за да не се случват такива неща. Ние искахме и нашите фенове да са тук и да ни подкрепят, но това няма как да се случи“, каза още Арслан.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шкупи се подсили с нов нападател, ще обръща Левски с юноша на Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички