УЕФА наложи наказание и на Шкупи, затваря частично стадиона им (СНИМКА)


УЕФА наложи наказание и на Шкупи, затваря частично стадиона им (СНИМКА)
Снимка: facebook / levskiofficial

9909 0

Левски вече оповести каква глоба и наказание е било наложено на клуба след първия мач с Шкупи в Скопие. "Сините" трябва да платят 40 хиляди глоба, както и да се лишат от фенове при следващото гостуване на тима в Европа. Освен това при следващо провинение част от стадион "Георги Аспарухов" ще бъде затворен частично.

Наказанието и за Шкупи

Причината за наказанията е "скандирания на етническа основа и политически лозунги, както и ексцесии в гостуващия сектор". Подобни скандирания обаче имаше и от страна на северномакедонските феновете, като до този момент липсваше информация дали и каква санкция ще отнесе Шкупи.

От днес на сайта на УЕФА е поместено, че при следващия мач стадионът на Шкупи ще бъде частично затворен. Дали има още санкции, както и парична глоба, все още не е ясно, като по всяка вероятност съвсем скоро трябва да поместят на сайта си пълната информация.

Както вече е известно, на реванша в София няма да има гостуващи привърженици, като европейската футболна централа обяви срещата за високорискова. От фракция на Шкупи пък нарекоха столичният тим "страхливци" и излязоха с провакативно съобщение в социалните мрежи,

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички