Левски се разделя с Борислав и Радослав Цоневи - какви са причините?


Левски се разделя с Борислав и Радослав Цоневи - какви са причините?
Снимка: Lap.bg

9630 0

В последните часове новините около Левски зачестиха и информациите сочат, че основни футболисти на отбора от есенния дял на Първа лига ще напуснат стадион "Георги Аспарухов".

В момента играчите на Станимир Стоилов са на лагер в Турция, а преди заминаването им наставникът заяви пред журналисти, че клубът може да се раздели с всеки един футболист, ако ситуацията го изисква.

Очевидно финансовият ребус на "Герена" все още не може да бъде решен и след като вчера стана ясно, че Борислав Цонев е пред трансфер в Украйна, по-рано днес се заговори, че Гьоко Зайков също ще напусне "сините". 

ОБНОВЕНО: Левски официално обяви раздялата си с Борислав Цонев!!!

Новата информация идва от "Gong" и тя е свързана с това, че Радослав Цонев ще последва своя брат и повече няма да бъде футболист на Левски! Изданието се връща седмици назад, разкривайки и причините за разрива в отношенията между близнаците и клуба.

Твърди се, че преди отпътуването на отбора за Турция, Наско Сираков е привикал Георги Миланов и братя Цоневи на разговори, за да им предложи да си намалят заплатите с 50%.

29-годишният Миланов се е съгласил, но Борислав и Радослав Цоневи са отказали да го направят и мажоритарният собственик им е заявил директно, че могат да си търсят нови отбори, а Левски няма да им прави никакви спънки!

В същото време украинският Черноморец, в който най-вероятно ще отиде Боби Цонев, представи нов играч, но го направи по възможно най-комичния начин - ВИЖТЕ КАК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички