Пламен Крумов: Гонзо ни увери, че нещата ще се оправят


Пламен Крумов: Гонзо ни увери, че нещата ще се оправят

1629 0

След мача с Монтана десният защитник на Левски Пламен Крумов говори пред "Меридиан Мач", разкривайки колко сериозни са проблемите в клуба и имат ли сили "сините” за купата.

Пламене, отстрани победата над Монтана изглеждаше лесна. Така ли беше в действителност?

- Въобще не беше лесно. Имахме пасив от два гола от първия мач. Трябваше да направим всичко да го заличим и затова беше много важен този реванш.

В последно време играете много силно. Като че ли, колкото по-рядко ви плащат, толкова по-добре се представяте...

- Това като че ли ни мотивира още повече. Проблемите са сериозни, но в крайна сметка трябва да се доказваме. Най-вече пред нашите фенове, които разочаровахме доста през този сезон. Надявам се да сме им стоплили душите, все пак носим фланелката на Левски. Всеки мач излизаме за победа и се надяваме до края да се представяме добре.

Отивате на „Тича", където през декември теренът не е особено добър...

- Какъвто е за нас, такъв ще бъде и за тях в крайна сметка. Истина е, че имаме няколко много технични футболисти и с оглед на тежкия терен там на тях ще им бъде доста трудно. Трябва да излезем мотивирани, да покажем същото себераздаване от срещата с Монтана и според мен няма да имаме проблем да победим.

При тези финансови проблеми някой казал ли ви е нещо за бъдещето - ще има ли пари, няма ли да има?

- Георги Иванов ни увери, че нещата в Левски ще се оправят. Ние сме зад него, вярваме му безрезервно, така че смятам, че нещата ще се оправят. В тези тежки времена навсякъде има проблеми. Ние сме мъже, стискаме зъби и се надяваме час по-скоро ситуацията да се подобри.

Имате ли предпочитан съперник за Купата?

- Нямаме предпочитания. Левски ще играе с всеки съперник, с който се наложи. Ние сме Левски и другите трябва да се страхуват от нас, не ние от тях.

Купата ли се превръща в основен приоритет с оглед на лошото класиране в шампионата?

- Купата е най-близкият път до Европа. Вече сме на 1/4-финал. Доказваме, че колкото и критици и недоброжелатели да имаме, когато сме заедно, когато долу на терена си помагаме един на друг, няма кой да ни спре. Играем много силно в последно време и ще се опитаме да задържим тази форма.

Ще успеете ли да подобрите формата си и в шампионата?

- Надявам се. Там сме длъжни да побеждаваме. Смятам, че се намираме в добър период и тепърва другите отбори ще усетят здравината на нашия отбор.

Продължава сагата „Херо". Влияе ли ви по някакъв начин?

- Този въпрос не е за мен. Ние тренираме и се стараем да играем по най-добрия начин, а това кой ще е треньор, ръководител или т.н. не е от моята компетенция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички