Ферарио Спасов: В "Б" група не ни вкарват такива голове


Ферарио Спасов: В "Б" група не ни вкарват такива голове
Снимка: Иван Йочев

1457 0

Старши-треньорът на Монтана Ферарио Спасов погледна обективно над загубата на неговия тим с 0:4 при гостуването на Левски за Купата на България.

Лидерът в "Б" група пропусна да задържи аванса си от 2 гола от първата среща, като след 3 гола от статични положения гостите отказа

"Вижте сега, наясно сме с възможностите на нашия отбор. Казах го вече веднъж – знам потенциала на този отбор, добри сме, но още имаме хляб да ядем, за да може да се противопоставим на такова ниво и в мач с такъв заряд, който носи турнира за Купата на България", сподели бившият наставник на Литекс и ЦСКА. 

"Не е малко че победихме в Монтана, но ни липсваше майсторство. Аз съм доволен, заслужена победата на Левски – превъзхождаха ни. Имахме и нашите възможности, но ги пропуснахме. Левски продължава напред заслужено.

Това са неща, които са предвидени и са поставени задачи при статични положения", допълни Ферарио относно головете от статични положения. 

"Напрежението обаче си каза думата, няма друго обяснение. В Б група не допускаме такива голове. Приключваме добра година, Купата не е била приоритет. Левски бяха по-добри и ги поздравявам.

Стремим се към А група. Очаквам тежък полусезон в нашата група. Покрай тези мачове позагърбихме нашия шампионат. Сигурен съм обаче, че ще се класираме", завърши Спасов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички