Левски е предложил над милион лева за желания нападател от Грузия?


Левски е предложил над милион лева за желания нападател от Грузия?
Снимка: Оф. сайт на Левски

5226 0

В Левски са направили солидна за своите възможности оферта за нападателя на Дила Гори - Тиери Гейл. Това твърди барбадоският журналист Анмар Гуудридж-Бойс в Туитър. Става дума за 550 000 евро.

Приоритет на "сините"

Според колегата от Карибите 21-годишният футболист е основна трансферна цел на "сините". От клуба били "много запалени" да осъществят този трансфер. Не е ясно какви обаче са им шансовете на този етап.

Не може без трансферна сума

Договорът на Гейл с грузинския тим е до края на следващата година и задължително трябва да се плати трансферна сума. Според слуховете барбадосецът е сред най-добрите легионери в тамошното първенство.

Кой е Тиери Гейл?

Тиери Гейл е национал на Барбадос. Той има девет мача и два гола за представителния тим на карибската държава. Нападателят играе в Европа от 16-годишен.

Започва в школата на унгарския Хонвед, където дебютиракато професионалист през 2020 г. От 2022 г. е част от Дила Гора, с който има договор до края на 2024 г. На "Герена" имат вариант и с нападател от Румъния. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички