Пирин - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Пирин - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Levski.bg

2837 0

Левски започва пролетния дял от първенството с гостуване на Пирин от 21-ия кръг на Първа лига. След 2-месечна почивка двата тима ще премерят сили на стадиона в Благоевград, където се очаква да има и много привърженици.

По време на подготовката "орлетата" изиграха 5 контроли срещу български отбор, като записаха 3 победи и 2 загуби. Освен това отборът е и с нов наставник в лицето на Олександър Бабич, който смени Иво Тренчев.  "Сините" изиграха 7 двубоя на лагера в Турция, като стигнаха до 3 победи и 4 загуби.

Николай Костов имаше и пресконференция преди двубоя

Отборът на Николай Костов ще бъде с доста различен състав от последния си официален мач миналата година. Столичани се разделиха с голямата си звезда Уелтън, който ще играе в Япония. По-рано бе продаден Роналдо, а до раздяла се стигна и с Жереми Петрис. Дарлан също е считан за сигурен напускащ, макар да не е обявено официално. Андриан Краев също не е на разположение, след като бе изваден от първия отбор заради отказа си да преподпише.

До момента са привлечени четирима нови. Това са Фабио Лима, Карлос Охене, Хоакин Фернандес и Патрик Мислович. В последните 5 мача помежду си Левски е записал 4 победи срещи Пирин и 1 равенство, което е било в Благоевград миналата година.

ТВ излъчване

Двубоят от 21-ия кръг на Първа лига ще бъде предаван пряко в ефира на Диема Спорт и от 17 часа. Срещата Пирин - Левски ще може да следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички