Треньорът на Пирин очаква положителен резултат срещу Левски: Излизаме без страх


Треньорът на Пирин очаква положителен резултат срещу Левски: Излизаме без страх
Снимка: БГНЕС

964 0

Наставникът на Пирин - Олександър Бабич, коментира предстоящия сблъсък с Левски, с който двата отбора започват при подновяването на сезона.  Пред клубния сайт на благоевградския клуб сподели своите впечатления от работата с отбора до момента, както и своите очаквания за предстоящата среща.

Пирин излиза за победа срещу Левски

Треньорът на Пирин е уверен, че отборът излиза без страх срещу Левски

"Това е първи мач след паузата в шампионата и имаме възможност да се изправим срещу силен съперник от горната половина на класирането. Играем у дома, а присъствието на нашите фенове допълнително ще ни мотивира да покажем не само добро представяне, но и да вземем положителен резултат от този мач", заяви Бабич.

"Тук съм от около седмица, изиграхме една контрола и тренирахме на високи обороти в този кратък период. Комуникацията ми с футболистите на ежедневна база е на добро ниво. Виждам, че са максимално концентрирани, мобилизирани и работят упорито по време на тренировките. Стартовият състав ще бъде определен след последната тренировка. С изключение на контузения Илиан Костов всички останали са готови за началото на шампионата и очакват първия съдийски сигнал с нетърпение".

Още: Към днешна дата: Левски остава №1 по фенове в мрежата, отбори №2 и 4 изненадват

"Левски има добри индивидуалности, това е силен отбор. Уважаваме всеки съперник, но на терена ще излезем без страх, излизаме, за да постигнем нашите цели и да зарадваме нашите привърженици. Поздравявам феновете на Пирин с подновяването на първенството. Очакваме ги на стадиона“, заяви Олександър Бабич. А Левски ще играе със специални екипи срещу Пирин.

Още: Левски не спира с трансферите, подсилва се с бразилец и аржентинец в атака

Треньорът на Левски дава пресконференция преди подновяването на Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички