Петър Курдов с неочаквано обяснение на отказаните от Левски 4 милиона за Кордоба


Петър Курдов с неочаквано обяснение на отказаните от Левски 4 милиона за Кордоба

19099 0

Бившият нападател на Левски Петър Курдов даде изненадващо обяснение на факта, че през зимния трансферен прозорец клубът не продаде свои играчи, към които имаше интерес.

Най-неочакван беше слухът, че 'сините" са отказали 4 милиона лева от датския Брьондби за бранителя Хосе Кордоба. По-късно треньорът Станимир Стоилов обясни тези откази с това, че отборът не може да надгражда, ако продава титулярите си, а и смята, че до края на сезона те ще вдигнат цената си още.

"Сега всичко в клуба е под зоркото наблюдение на голям брой хора и няма как да се приберат комисионни. Така поне чух, нищо не твърдя, за да не бъда обвиняван пак", посочи Курдов пред "Тема Спорт" по темата. Според него играчите на Левски не заслужават заплатите, които прибират.

"Чета и слушам коментарите на обикновените фенове, които обичат Левски. Кому бе нужно да се ходи на подготовка в Дубай?! Смятате ли, че тези футболисти, които сега са в отбора, заслужават заплатите, които взимат?

Задълженията на клуба с всеки изминал ден нарастват и се правят неща, все едно ги няма тези проблеми", каза още бившият нападател. А ето какво предвиди Курдов за Сираков и Стоилов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички