Курдов: Само за това, че бяха на лагер в Дубай, Левски трябваше да бие с 3:0


Курдов: Само за това, че бяха на лагер в Дубай, Левски трябваше да бие с 3:0
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

18125 0

Бившият нападател на Левски Петър Курдов отправи залп към ръководството и треньора на тима. Той разкритикува Станимир Стоилов за играта под негово ръководство и оправданията след загубата от Черно море в първия пролетен кръг на Първа лига.

"Играчите не знаят ли за какво излизат на терена? Според мен мачът трябваше да се играе в Дубай. Всеобщо мнение е, че само това, че бяха на лагер там, "сините" трябваше да победят с 3:0. На всичкото отгоре смениха часа на срещата заради бащата на правилния футбол Станимир Стоилов. Вместо в 17:30, както играят всички отбори в България, му го направиха в 12:30 часа. Сега имало хора, които злобеели. Нормални ли са?

Докога ще си затваряме очите и ще му търпим капризите на този треньор? Алармирам отдавна, че нещата не са добре на "Герена". Защо искат да ни вменяват тяхната истина със Сираков? Ако беше някой друг български наставник, досега да му бяха "отрязали главата". Играта няма да я коментирам. Хората видяха за какво става въпрос", избухна Курдов пред "Тема Спорт".

"Под шеговита форма казах, че Къци, който се грижи за стадиона, може да смени Станимир Стоилов, защото и с него Левски ще е на шесто-седмо място. Не виждам кой знае каква промяна в отбора, както и в отделните линии. Поне, когато си направил тези неща, наведи главата и не търси оправдания. Имало хора, които мразели Стоилов. Кой ще го прави, ако побеждаваш? За какво? Той ли е най-големият красавец?

Видяхте го Илиан Илиев. Скромно призна, че са го надиграли, но не се оплаква, работи правилно. Да го чухте да иска промяна на часа или да не се играе на този заледен терен? Не, нямаше такова нещо. Но на "Герена" сега са богоизбраните. Наближава времето, когато двамата (б.а. - Станимир Стоилов и Наско Сираков) ще ги изгонят с камъни. Заблудата не може да продължи дълго", каза още бившият футболист на "сините". А ето как Станимир Стоилов се оправда за загубата от Черно море. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички