Петър Хубчев видя и нещо положително след отпадането на Левски, обясни и за травмата на Тиам


Петър Хубчев видя и нещо положително след отпадането на Левски, обясни и за травмата на Тиам
Снимка: Официален сайт на Левски

13539 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев очаквано не бе в особено добро настроение след отпадането от Лига Европа и разгромната загуба с 0:4 от АЕК Ларнака. Хубчев все пак определи, че единственото хубаво е, че е изтекло наказанието от УЕФА, което бе наложено без публика на клуба.

"Трудно ще говорим за позитиви, макар че ние сме видели и това. Най-хубавото е, че приключи наказанието за клуба след тези срещи. Много грешки и технически, и спортни, но не е сега моментът да ги кажем", заяви Хубчев.

"Не ми се видя много добре, но има една тренировка с отбора (б.р. новото попълнение Робърта). Относно пропуска, ние така си представяхме нещата - с бърз гол, но бързо угасна тя. Не знам, но докторът казва, че не е лека контузията. След като отбелязаха гол беше ясно, че ние много, много трудно ще направим нещо. Не искам да се концентрирам  върху един играч. Не трябва да е така и не трябва да го допускаме. Толкова деца, даже и повече трябва да има по всички мачове. Колкото повече, толкова по-добре за спорта. Интересува ме мача, който е след 3 дни, той също е част от сгъстения цикъл, след това ще види", допълни още наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички