Валери Божинов разкри на кои български отбори ще стиска палци


Валери Божинов разкри на кои български отбори ще стиска палци
Снимка: БГНЕС

7657 0

Валери Божинов, който в момента е без отбор, сподели мнението си за българските участници в квалификациите за Лига Европа. Разбираемо, най-голямо внимание отдели на бившия си отбор - Левски, който е и в най-неизгодна позиция от всичките ни представители, след като загуби първия мач с три безответни гола. "Сините" играят днес от 19:30 часа.

"Надявам се всички български отбори днес да постигнат положителни резултати и да продължат напред. Разбира се, на фона на първия мач в Кипър, на Левски ще му е много трудно. Може да смятате моите думи за лудост, но мисля, че Левски ще хвърли всички сили и има някакви шансове да продължи. Във футбола, а пък и в живота, няма невъзнаграден труд. Във футбола всичко е възможно, стига да живееш с тази игра, да мислиш за нея и да бъдеш концентриран" - сподели Божинов пред Гонг. 

Припомняме, че другите български отбори са ЦСКА, Лудогорец и Локомотив Пловдив. Разградчани са домакини срещу Валур от 20:30 часа (1:1 в първия мач), пловдивчани гостуват в Словакия на Спартак Търнава от 21:45 часа българско време (2:0 за Локомотив в първия мач), а "армейците" излизат срещу Осиек в Хърватия, също от 21:45 часа българско време, след като спечелиха първия двубой с минималното 1:0. Вижте къде да гледате на живо българските отбори (Левски - тук, Лудогорец - тук, ЦСКА - тук и Локомотив Пловдив - тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички