Божинов: Тренирам с Враца, искам в чужбина


Божинов: Тренирам с Враца, искам в чужбина
Снимка: БГНЕС

3619 0

Бившият играч на Левски - Валери Божинов, говори за бъдещето си. Той призна, че в момента води подготовка с отбора на Ботев Враца, но и че не е сигурен къде ще продължи кариерата си, като се надява да бъде извън пределите на страната ни. Вижте всичко, което каза по темата: 

"От няколко седмици тренирам пълноценно с Враца, ще започна да играя, когато съм напълно готов, защото не трябва да се излагам. Моята основна цел е да се подготвя добре и да се чувствам готов физически. Още не съм взел категорично становище къде ще избера да играя. Споделил съм го с хората от Враца, че желанието ми е да отида в чужбина. Може в това отношение да има изненади. На този етап обаче най-важното е да съм здрав. Сигурен съм, че Ботев Враца ще върви напред - това е качествен отбор" - призна Божинов пред Гонг. 

Днес бившите съотборници от Левски на 33-годишния нападател излизат в изключително тежък мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Техен съперник е АЕК Ларнака, а първият двубой на кипърска зема завърши с класическото 3:0 в полза на домакините. Вижте къде можете да гледате двубоя на живо от 19:30 - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички