Петър Хубчев с кратък и лаконичен коментар за откритото писмо на феновете на Левски


Петър Хубчев с кратък и лаконичен коментар за откритото писмо на феновете на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

11186 0

През вчерашния ден (3.12.) Националният клуб на привържениците на Левски разпространи открито писмо, в което призоваваше бившия треньор на клуба - Петър Хубчев, да се откаже от част от финансовите си претенции. 

Както е известно, "сините" трябва да изплатят около 800 000 лв. неустойка на Хубчев и помощниците му, като това ще се случи на отделни траншове, тъй като финансовата криза на "Герена" е жестока.

В кратък коментар пред "Мач Телеграф" бившият наставник на Левски заяви, че не е видял това писмо и не пожела да коментира ситуацията в детайли, но каза, че е нахално да му се задават такива въпроси:

"Не съм видял отвореното писмо от феновете. Нападки?! Смятам, че грешите. Нападките от кого идват?! Не искам да коментирам. Нахално е да ме питате за Левски, след като написахте много неща, без да ми се обадите", бяха думите на Петър Хубчев.

През вчерашния ден се разрази своеобразна война на мнения между лагерите на Левски и ЦСКА, като в един момент дори босът на Славия - Венцеслав Стефанов, взе отношение по темата и в типичния си словесен стил направи на "пух и прах" двата българска гранда!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Лудогорец


Шимунджа се пребори да вземе ценно свое "оръжие" в Разград

Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа идва в клуба заедно с двама помощници, включително бъдещия му асистент...

Реклама

Най-четени новини


виж всички