Левски и Берое влизат в спор за подписа на 24-годишния шотландец Кайл Спенс (ВИДЕО)


Левски и Берое влизат в спор за подписа на 24-годишния шотландец Кайл Спенс (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3381 0

Столичният Левски и старозагорският Берое са сред кандидатите за подписа на шотландското крило Кайл Спенс, научи SportLive. Този играч е на 24 години и играе на позицията крило, а новината е интересна, тъй като по-рано днес се появиха информации, че Станимир Стоилов е вдигнал мерника на Здравко Димитров.

Важно е да се отбележи, че интерес към футболиста на Хегелман (Литва) има и от три от водещите отбори в местното първенство, както и от страна на израелския Ирони Кирят Шмона.

Кайл Спенс може да играе на всички постове в атака и има седем мача за юношеските отбори на Шотландия. През 2018 година той изкара пробен период в Пирин Благоевград, но двете страни не стигнаха до споразумение. Като дете шотландецът е бил в школите на Кристъл Палас и Ковънтри.

Сезонът в Литва завърши и неговият Хегелман се класира на пето място с актив от 53 точки след 36 изиграни мача. Отборът му не успя да се пребори за място в евротурнирите догодина и няма да е изненада, ако Спенс реши да смени обстановката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички