Петър Хубчев отличи един фактор, донесъл победата над Дунав


Петър Хубчев отличи един фактор, донесъл победата над Дунав
Снимка: БГНЕС

2194 0

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев сподели, че най-важният фактор в мача срещу Дунав е бил хъсът, с който играчите му са излезли за победата. "Сините" вкараха два ранни гола, но след това като че ли се отпуснаха и това беше отбелязано от треньора.

"Най-общо казано хъсът беше важен. С това желание, с което почнахме мача, успяхме да вкараме гол. След това обаче не ми хареса играта на тима. Да, уцелихме 3-4 греди, но играхме добре, докато бяхме водени от хъса, с който стартира срещата. Идеята през втората част беше Дунав да излезе малко от половината си, за да можем да играем на контраатака", сподели Хубчев след победата на Левски

Дени Алар е малко по-раличен тип от Найджъл Робърта - техничен и здрав таран, но има един малък проблем. Само ден, два имаше за подготовка през лятото и за това не е в най-доброто си състояние. Иначе е добро момче. Миланов беше изваден в края на мача, за да бъде съхранен.

Надявам се Робърта да е готов за следващия двъубой. Знаете, че не обичам да коментирам съперниците, но е много важно за мен отборът да не подцени никого. Ние се подготвяме по най-добрия начин за следващия мач и не е наш проблем в какво състояние е съперникът", каза наставникът за предстоящия двубой срещу Етър.

Както е известно, Хубчев стана треньор на Левски през лятото, като преди това беше селекционер на България и изненадващо напусна поста, начело на представителния тим. Наскоро обаче стана ясно, че скандал с Боби Михайлов е бил в основата на решението му (четете подробности по темата тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички