Добромир Жечев: Локомотив (Пд) е преобразен, но няма да завърши пред Левски


Добромир Жечев: Локомотив (Пд) е преобразен, но няма да завърши пред Левски

2095 0

Бившият футболист и треньор на Левски Добромир Жечев не вярва, че Локомотив (пд) ще завърши сезона по-напред от "сините", въпреки чудесното представяне на пловдивчни от началото на сезона в Първа лига. Жечев предупреди бившия си клуб да не подценява противниците си в своите 3 следващи двубои.

"Локомотив Пловдив изглежда като нов отбор този сезон. Бруно Акрапович намери верния път и показа, че е добър треньор. Черно-белите играят много стабилно. Но аз смятам, че няма да могат да финишират преди Левски в класирането", заяви той пред "Тема Спорт".

"Левски не бива да подценява двубоя с Дунав, всеки мач е опасен. Но очакванията ми все пак са за победа на "сините". Като погледнем програмата на първенството, след това Левски ще играе с Етър и Ботев Пловдив. И трите мача трябва да бъдат спечелени. 9-те точки от тях са задължителни. "Сините" са с една класа над съперниците. Пловдивчани показват съживяване след треньорската смяна, а още повече и двубоят ще е в Коматево. Така че Левски трябва да е максимално съсредоточен", предупреди Жечев. А какви задачи има треньорът на Левски Петър Хубчев до Нова година вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички