Хубчев държи да има и български играчи в зимната селекция


Хубчев държи да има и български играчи в зимната селекция
Снимка: Официален сайт на Левски

3943 0

Треньорският щаб на Левски иска сред зимните попълнения да има и български футболисти. Затова и "сините" оглеждат перспективните играчи от родното първенство, пише "Тема Спорт". Треньорът Петър Хубчев иска в началото на следващата година да подсили тима задължително със защитник и халф. През лятото той много настояваше да вземе асовете на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров и Тодор Неделев, които играят точно на тези позиции, но ръководството не успя да му ги осигури. Не е изключено да бъде направен пореден опит в тази насока.

Левски искаше и левия бек на Берое Александър Василев, но в крайна сметка той остана под Аязмото и удължи договора си със "заралии". От „Герена" бяха питали и за национала Камен Хаджиев, който е собственост на унгарския Академия Пушкаш. Маджарите обаче са поискали сериозна трансферна сума за него.

През лятото "сините" взеха двама българи - младежките национали Асен Чандъров и Здравков Димитров от Септември, като първият е под наем за 1 сезон. До момента обаче двамата трудно намират място дори в групата за мачовете. Наскоро пък главният скаут на Левски намекна за скромна зимна селекция. Вижте какво каза Богдан Патрашку в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички