Петър Хубчев: На Айнтрахт няма да му е лесно, Левски показа, че не е толкова зле, колкото някои очакваха


Петър Хубчев: На Айнтрахт няма да му е лесно, Левски показа, че не е толкова зле, колкото някои очакваха
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

1602 0

Бившият играч и треньор и на Левски, и на Айнтрахт - Петър Хубчев, обяви пред германска медия, че на франкфуртци няма да им е лесно срещу "сините". Бившият национален селекционер обясни какви са предимствата на двата тима преди реванша в Лига на конференциите довечера и посочи кой играч на българския тим харесва.

"Все още имам тесни връзки и с двата клуба. Франкфурт е фаворит, но Левски показа в първия мач, че не е толкова зле, колкото някои очакваха да бъде. Айнтрахт няма да премине лесно през Левски. Но много от играчите на Левски никога не са играли пред такава публика. Няма да им бъде лесно, особено на младите играчи. Атмосферата ще даде предимство за Айнтрахт", заяви Хубчев пред "Sportbuzzer".

"Левски вече изигра 10 мача през този сезон. Отборът е много по-напаснат и разполага с добри играчи. Уелтън е най-добрият играч за мен, наистина харесвам бързата му игра. Чувам, че има страхотен характер и винаги дава всичко от себе си в тренировките. Той със сигурност има качествата да играе в по-добра лига", допълни треньорът, който води битка за живота си.

"Структурата е и си остава големият проблем. Винаги има нови хора, които се присъединяват към отбора, а треньорът се сменя почти всяка година. Левски не е толкова добре структуриран като германските клубове", обясни още българинът, който живее със семейството си във Франкфурт. А ето какво очаква от мача с Айнтрахт актьорът Камен Воденичаров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички