"Стандартен" избор за първа догадка на медиите за нов треньор в Левски


"Стандартен" избор за първа догадка на медиите за нов треньор в Левски
Снимка: Lap.bg

7602 0

За пореден път Станимир Стоилов е актуално име за треньорския пост на Левски. Както е известно, по време на преговорите за продажба на клуба на Джоузеф Диксън именно той беше фаворит за поста, като Sportlive.bg информира, че сделката между клуб и наставник е готова и Мъри е застане начело на тима, когато собствеността окончателно бъде сменена. Това така и не се случи, а Стоилов не получи гаранциите, заради които беше дал положителен отговор за завръщане. 

Сега, "Мач Телеграф" пише, че Наско Сираков отново ще се обърна към Стоилов. Информацията се базира на обещание на Мъри, което той бил направил пред фенове преди време, че ще се върне на "Герена" като старши треньор. 

Това обаче изглежда малко вероятно, тъй като Стоилов настояваше всичко да се разреши в клуба преди старта на сезона, за да може да проведе качествена подготовка и да подсили клуба с качествени футболисти. Това така и не се случи, а според слуховете на "Герена" Стоилов и Сираков не са разговаряли изобщо след краха на смяната на собствеността. 

Живко Миланов беше предпочитаният от собственика на Левски избор, но младият наставник подаде оставка след поредната загуба на тима. 

„Ще си поема отговорността. Никога не съм бил старши треньор, а временен вариант. Опитах се да помогна до един момент, но сега момчетата сами трябва да излязат от тази дупка. Аз съм сигурен, че ще го направят. Просто е нужно постоянство. Не може един мач да играеш на добро ниво и в следващия да паднеш долу", обяви Миланов в Коматево.

Той е бил категоричен пред Сираков, че няма да промени решението си и няма да остане на "горещия стол" на скамейката на Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички