Колев разкри как на Левски му провървя да има Хубчев за треньор в кризата


Колев разкри как на Левски му провървя да има Хубчев за треньор в кризата
Снимка: Официален сайт на Левски

5197 0

Изключително мъжество е проявил треньорът на Левски Петър Хубчев в кризисната ситуация, в която се намира клубът. Той се е държал не като човек, нает на работа от "сините", а като един от ръководството, за който оцеляването на Левски е най-важното. Това стана ясно от думите на изпълнителния директор Павел Колев, който гостува на "Дарик".

"Решихме с Петър Хубчев и с Ивайло Петков още в петък, че най-добрият подход е да сме честни с играчите и да ги запознаем със ситуацията. И да не поемаме ангажименти, които не сме сигурни, че ще изпълним. Едно от най-отвратителните неща е да се каже: "Ще вземете заплати в сряда, но не се знае коя сряда". Казах им каква е ситуацията, призовахме да се съберат в юмрук, да проявят разбиране, ако се стигне до закъснение и да покажат, че са екип", обяви директорът.

"Хубчев говори доста с играчите, говорил е и на лагера в Турция. Работил съм с него повече от 2 години в националния отбор. Щастие е да разполагаме с такъв треньор, изключително хладнокръвен и с много стабилни принципи, към които се придържа. От тази гледна точка и играчите трябва да са доволни, при него няма как да стане грешка, няма увъртания. Казват се нещата такива каквито са. Мисля, че играчите приеха ситуацията нормално и се надяват тя да се разреши максимално бързо. Аз знам, че няма да им повлияе на представянето", увери Колев. А как отговори той на въпроса дали се кани да напусне клуба вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички