Ясно е колко са продадените билети и абонаментни карти в Левски досега


Ясно е колко са продадените билети и абонаментни карти в Левски досега
Снимка: Официален сайт на Левски

2551 0

Пет дни преди двубоя с ЦСКА закупените от фенове на Левски са 6000  Информацията разкри изпълнителният директор на "сините" Павел Колев, който гостува в радио "Дарик", като според него това са и малко, и много. Той призна, че в последните дни се наблюдава активизиране на привържениците на столичния гранд, който изпадна в патова ситуация заради решения, независещи от тях.

"Около 6 хиляди до момента са продадените билети, има активизация в последните дни. Допреди две седмици бяха издадени 1100 абонаментни карти, за десетина дни бяха извадени още 500. Ще стартираме една кампания "2020 карти за 2020 година", за да поставим конкретна цел към левскарите", посочи Колев. По-рано стана ясно, че в сектор "А" са отворили последния блок, който е до сектор "Г", защото останалите са се изчерпали.

Директорът призна, че наличните представители на ръководството постоянно обсъждат варианти и търсят път за разрешаване на проблемите, след като Левски остана без официален спонсор и без средства да се справя със задълженията си. Единият от начините феновете да помогнат на любимия си клуб е като изпращат DMS-и. "Работи се по този въпрос и се очаква скоро да е активен DMS-номерът ни", обяви директорът. А с каква притеснително малка сума разполага към момента футболният клуб вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички