Павел Колев: Треньорите дори и не питат за пари, на мен сметката ми е на минус


Павел Колев: Треньорите дори и не питат за пари, на мен сметката ми е на минус
Снимка: БГНЕС

821 0

Изпълнителният директор на втория във временното класиране на българската Първа лига Левски - Павел Колев, коментира за пореден път финансовата ситуация в клуба. Той разкри, че от треньорското ръководство не получават заплати, както и че неговата собствена сметка е на минус.

"Треньорското ръководство не получава заплати в момента, не съм разговарял с тях, те не повдигат и въпроса. На мен сметката ми е нa минус. Както обявих вчера, футболистите получиха част от заплатите си. Няма как да приемам уроци по морал, който мисли, че е лесно, нека дойде тук на мое място. За повече от това - нямаме пари" - сподели той.

"Цялото това нещо, което се случва на една сцена, която не зависи от нас, не ни помага в момента. Имам екип, който седи денонощно в офисите с мен и работи по това да могат хората да получават нещо в замяна за парите, които дават за клуба. Няма как да обещая на хората, че от утре ще започнем да печелим милиони от телевизионни права и мърч. Спасението на Левски минава през много сериозно орязване на бюджета и набиране на приходи не само чрез дарения" - сподели още Колев. Междувременно, Колев призна, че фирма е предложила 18 милиона лева на Левски, но не могат да ги приемат.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Диего Марадона си отишъл с две болки в сърцето

Футболната легенда Диего Марадона, когото загубихме днес, си е отишъл с болка в душата. Две неща са тежали на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама