Павел Колев: Съдиите допуснаха безобразни грешки в мача


Павел Колев: Съдиите допуснаха безобразни грешки в мача
Снимка: БГНЕС

1038 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев също отправи критики към съдиите в голямото дерби срещу ЦСКА, завършило при нулево реми. Атаки към арбитрите имаше предимно от щаба на ЦСКА, където Стойчо Стоилов (вижте тук), Кристиан Малинов (вижте тук) и Любослав Пенев (вижте тук) имаха какво да кажат.

"Аз не се интересувам за кого е добър този резултат. Нито за нас, нито за ЦСКА е добър. Тежък мач се получи с хубава атмосфера и много хора на трибуните. Очаквах да бъдат и повече, ако трябва да съм честен. Положения нямаше толкова, колкото на всички ни се искаше", смята Колев.

"В крайна сметка заслужен резултат, макар и откъм съдийски отсъждания да бяха извършени безобразия в двете посоки. От това, което видях аз, имат основания да са бесни, ние – също. Така видях аз нещата, хубаво е да се гледа записът отново Имаше безобразни грешки и от главния съдия, и от помощниците", добави още той.

"Има доста ситуации, не искам да ги коментирам отделно. Имаше ситуации, подчертавам го, в двете посоки. ЦСКА имаха основания да претендират за неотсъдени неща в тяхна посока, ние – също", смята Колев.

Междувременно старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че "сините" могат да съжаляват след дербито (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички